Organisatie

het concept van de Mini-Me Markt

Positieve groei.

Wij zijn Kim en Denise, beiden moeders van twee dochters variƫrend in leeftijd van 6 maanden tot 5 jaar. Onze woonplaats is het schilderachtige Langedijk.

Beide delen we een passie voor ondernemen. Denise heeft een functie bij een mediabureau en Kim is ambulance-verpleegkundige. Deze complementaire achtergronden komen goed van pas in de organisatie van de Mini-Me Markt.

De impuls voor dit initiatief kwam voort uit onze gezamenlijke ervaring. We hebben al meerdere keren op (kinderkleding)markten gestaan om de kleding van onze dochters te verkopen, met steeds succesvolle resultaten.

We hebben al een aantal keer niet op een markt kunnen staan, omdat deze al snel uitverkocht waren. Blijkbaar is er veel vraag naar dit soort evenementen..

De onderlinge gezelligheid gedurende deze dagen, de interactie met andere moeders en de mogelijkheid om kinderkleding door te geven aan andere kinderen, brengen ons veel vreugde.

Hieruit ontstond het idee om zelf een dergelijk evenement te organiseren. We hebben een gedetailleerd plan opgesteld, en een geschikte locatie gezocht, Zo is de ‘Mini-Me Markt’ tot stand gekomen.