Informatie voor verkopersDe Just-Me Markt vindt plaats in de grote zaal van Dorpshuis de Geist, van 19.00 tot 21.30 uur voor bezoekers.

De Just-Me Markt is gericht op kleding voor vrouwen, 20-45 jaar. Items zoals tassen en schoenen zijn ook toegestaan.

Er zijn 3 soorten verkoopplekken beschikbaar:

  • Grondplaats waar een zelf meegebracht kledingrek neergezet kan worden
  • Tafel (120×70 cm)
    optie: Tafelklem (bij ons huren of kopen)
  • Tafel (240x70cm) + grondplaats
    optie: Tafelklem (bij ons huren of kopen)

Zelf meegebracht kledingrek
Als je een een grondplaats/kraam hebt geboekt waarbij je zelf een kledingrek mag meenemen dan moet dit een kledingrek zijn zoals hieronder weergegeven.

Alleen een rek zoals weergegeven mag worden meegenomen

Laden & Lossen
Op de dag van de markt gaan de deuren om 18.30 uur open zodat je tijdig kunt beginnen met het inrichten van je kraam. Voor het laden en lossen zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar vlakbij de locatie. Nadat je alles hebt uitgeladen, vragen we je vriendelijk om je auto elders op het parkeerterrein te parkeren. Zorg ervoor dat je kraam volledig klaar is en ingericht om 19u. uur, zodat je helemaal gereed bent voor de start van de markt.

Datum & Openingstijden
De Just-Me Markt opent haar deuren voor bezoekers van 19.00 tot 21.30 uur. Zorg ervoor dat je je tijd goed plant, zodat je kraam op tijd klaar staat voor de bezoekers.

Handige Tips
Om je verkoopervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen, raden we je aan om voldoende wisselgeld mee te nemen. Het kan ook handig zijn om (uitgeprinte) QR-codes met betaalverzoeken te hebben, zodat klanten gemakkelijk kunnen betalen. Gebruik de ruimte naast en onder je kraam creatief om je artikelen aantrekkelijk te presenteren en aantrekkelijk te maken voor potentiƫle kopers. En vergeet niet, naast het verkopen van je items, is er ook ruimte om zelf even rond te lopen en wellicht enkele items te ontdekken die andere verkopers aanbieden.

Algemene voorwaarden
Als je een kraam reserveert ga je akkoord met onze algemene deelnemers- en annuleringsvoorwaarden. Deze kan je hier terug lezen.