Informatie voor bezoekers

U bent van harte welkom op de
Mini-Me Markt!

Staat u te popelen om unieke items, modieuze vondsten en duurzame pareltjes te ontdekken voor uw kleintjes? Dan is de Mini-Me Markt dé plek waar u wilt zijn! Wij heten u hartelijk welkom op onze Mini-Me Markt, waar met name tweedehands kinderkleding en speelgoed samenkomen. Ook zijn er enkele lokale ondernemers die hun nieuwe en soms handgemaakte producten verkopen. Dit alles in een levendige en gezellige sfeer van Dorpshuis ‘de Geist’.

Op de Mini-Me Markt vindt u een gevarieerd assortiment aan kinderkleding, accessoires en speelgoed, liefdevol verzameld door gepassioneerde verkopers. Van schattige babyoutfits tot trendy kindermode, hier kunt u in alle rust rondstruinen en kiezen uit een brede selectie stijlen en maten. Deze markt is zorgvuldig samengesteld om aan de behoeften van (groot)ouders en hun kleintjes te voldoen, met zorgvuldig uitgekozen items die comfort, stijl en duurzaamheid combineren.

Openingstijden
De markt is geopend van de 10:00 tot 13:00. Zorg ervoor dat u op tijd arriveert, zodat u voldoende tijd heeft om de kraampjes te verkennen.

Locatie en bereikbaarheid
dorpshuis ‘De Geist’.
Vinkenlaan 7,
1834 GN in Sint Pancras

Let op! Kinderwagens en buggy’s mogen (helaas) niet mee naar binnen! Dit in verband met (brand)veiligheid.

Parkeertip: Zwembad de Bever is nabijgelegen en biedt voldoende parkeergelegenheid. U kunt uw auto hier gemakkelijk parkeren voordat u het marktterrein betreedt.

Toegang
Om de Mini-Me Markt te kunnen bezoeken, vragen wij een entreebijdrage van € 2,00 per persoon (vanaf 12 jaar). Deze bescheiden bijdrage stelt ons in staat om niet alleen een fantastische marktervaring te bieden, maar ook om een verschil te maken in het leven van kinderen die wat extra vreugde kunnen gebruiken.

Steun aan Stichting Het Vergeten Kind
Een deel van de opbrengst van de entree wordt gedoneerd aan Stichting Het Vergeten Kind.