Informatie voor bezoekers

Wij heten u hartelijk welkom op de
Just-Me Markt!

Staat u te popelen om unieke items, modieuze vondsten en duurzame pareltjes te ontdekken? Dan is de Just-Me Markt dé plek waar u wilt zijn! Wij heten u hartelijk welkom op onze Just-Me Markt, waar vooral tweedehands dameskleding en accessoires centraal staan. Ook zijn er enkele lokale ondernemers die hun nieuwe en soms handgemaakte producten verkopen. Dit alles in een levendige en gezellige sfeer van Dorpshuis ‘de Geist’.

Op de Just-Me Markt vindt u een gevarieerd assortiment aan dameskleding, accessoires en lifestyle producten, liefdevol verzameld door gepassioneerde verkopers. Van stijlvolle outfits tot trendy accessoires, hier kunt u in alle rust rondstruinen en kiezen uit een brede selectie stijlen en maten. Deze markt is zorgvuldig samengesteld om aan de behoeften van moderne vrouwen tussen 20 en 45 jaar te voldoen, met zorgvuldig uitgekozen items die elegantie, stijl en duurzaamheid combineren.

Openingstijden
De markt is geopend van de 19:00 tot 21:30. Zorg ervoor dat u op tijd arriveert, zodat u voldoende tijd heeft om de kraampjes te verkennen.

Locatie en bereikbaarheid
dorpshuis ‘De Geist’.
Vinkenlaan 7,
1834 GN in Sint Pancras

Let op! Kinderwagens en buggy’s mogen (helaas) niet mee naar binnen! Dit in verband met (brand)veiligheid.

Parkeertip: Zwembad de Bever is nabijgelegen en biedt voldoende parkeergelegenheid. U kunt uw auto hier gemakkelijk parkeren voordat u het marktterrein betreedt.

Toegang
Om de Just-Me Markt te kunnen bezoeken, vragen wij een entreebijdrage van € 1,50 per persoon. Deze bescheiden bijdrage stelt ons in staat om niet alleen een fantastische marktervaring te bieden, maar ook om bij te dragen aan een belangrijk goed doel. Wij doneren een deel van de opbrengsten aan ActionAid, een internationale vrouwenrechtenorganisatie die zich inzet voor eerlijke en duurzame productieketens. ActionAid werkt zij aan zij met vrouwen wereldwijd om uitbuiting en klimaatschade tegen te gaan, waardoor uw bezoek aan onze markt een directe impact heeft op het bevorderen van wereldwijde vrouwelijke empowerment en gerechtigheid.