Informatie voor verkopers

Tarieven Marktkramen

Kies de kraam die het beste bij jou past!

Marktkraam S

€15

Geschikt voor een klein aanbod speelgoed en/of kleding


Tafel van 120 x 70 cm


2 stoelen / toegang voor 2 personen


Optioneel
Tafelklem
– zelf meenemen (+ € 1,00)
– huren (+ € 7,50)
– kopen (+ € 15,00)

Marktkraam M

€20

Geschikt voor een gemiddeld aanbod speelgoed en/of kleding


Tafel van 185 x 75 cm


2 stoelen / toegang voor 2 personen


Optioneel
Tafelklem
– zelf meenemen (+ € 1,00)
– huren (+ € 7,50)
– kopen (+ € 15,00)

Marktkraam L

€25

Geschikt voor een groot aanbod speelgoed en/of kleding


Tafel van 240 x 70 cm


2 stoelen / toegang voor 2 personen


Optioneel
Tafelklem
– zelf meenemen (+ € 1,00)
– huren (+ € 7,50)
– kopen (+ € 15,00)

Optioneel tafelklem
Indien je kiest voor een optioneel tafelklem en je neemt deze zelf mee mag dat alleen een rek zijn zoals links afgebeeld. Het rek bevind zich boven de tafel en zit vast met een klem. Anderen (kleding)rekken zijn niet (meer) toegestaan.

Laden & Lossen:
Op de dag van de markt gaan de deuren om 8.30 uur open zodat je rustig kunt beginnen met het inrichten van je kraam. Voor het laden en lossen zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar vlakbij de locatie. Nadat je alles hebt uitgeladen, vragen we je vriendelijk om je auto elders op het parkeerterrein te parkeren. Zorg ervoor dat je kraam volledig klaar is en ingericht om 09.45 uur, zodat je helemaal gereed bent voor de start van de markt.

Datum & Openingstijden:
De Mini-Me Markt opent haar deuren voor bezoekers van 10.00 tot 13.00 uur. Als verkoper heb je de mogelijkheid om vanaf 08.30 uur je kraam op te bouwen en na afloop, vanaf 13.00 uur, weer in te pakken. Zorg ervoor dat je je tijd goed plant, zodat je kraam op tijd klaar staat voor de bezoekers.

Donatie Niet-Verkochte Artikelen:
Bij de Mini-Me Markt streven we niet alleen naar een geweldige marktervaring, maar willen we ook bijdragen aan het goede doel. We bieden verkopers ook de gelegenheid om niet-verkochte items te doneren. Op deze manier help je niet alleen je kraam op te ruimen, maar draag je ook bij aan een nobel doel.

Verkoopbare Items:
Op de Mini-Me Markt verwelkomen we een verscheidenheid aan verkoopbare items, waaronder kinderkleding, speelgoed, schoenen, slaapzakken, beddengoed, boeken, positiekleding en loopfietsjes. Dit is de ideale gelegenheid om je kwalitatieve en geliefde kinderitems aan te bieden aan bewuste (groot)ouders die op zoek zijn naar duurzame keuzes.

Handige Tips:
Om je verkoopervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen, raden we je aan om voldoende wisselgeld mee te nemen. Het kan ook handig zijn om (uitgeprinte) QR-codes met betaalverzoeken te hebben, zodat klanten gemakkelijk kunnen betalen. Gebruik de ruimte naast en onder je kraam creatief om je artikelen aantrekkelijk te presenteren en aantrekkelijk te maken voor potentiële kopers. En vergeet niet, naast het verkopen van je items, is er ook ruimte om zelf even rond te lopen en wellicht enkele items te ontdekken die andere verkopers aanbieden.

Algemene voorwaarden
Als je een kraam reserveert ga je akkoord met onze algemene deelnemers- en annuleringsvoorwaarden. Deze kan je hier terug lezen.

Wij zijn verheugd je te verwelkomen op de Mini-Me Markt en kijken uit naar een succesvolle en plezierige marktervaring voor jou als verkoper!